Spotter Network: RadarScope "You can not report Location" problem!

Oliver G.

Enthusiast
Apr 24, 2017
8
3
0
Oklahoma City
Hello when I login to RadarScope with Spotter Network, report Location not work!
Screenshot:


It comes the Message ! You can not report Location! I use IPhone or IPad! I have all Test passed and normal Login work! Please help me thanks!
 

C. Colin B

Enthusiast
Mar 26, 2019
4
1
0
Keller, 76248
N5TXE

During the most recent storm event, there was no net up so I attempted to post a SN report from RS. I didn't take a screen shot at the time during the event, nor do I remember the EXACT error message or number, it was a failure to send a report, stating I couldn't/didn't have rights to report. But the login screen said I did.
So I went online and made the report. The next day, I looked and it appeared the report did go in as there were 2 reports in SN for the same event.

From other threads I logged out and back in to SN in RS.
 

Attachments

C. Colin B

Enthusiast
Mar 26, 2019
4
1
0
Keller, 76248
Hi Colin, Your account looks to be in good shape. It looked like you made two reports on the 25th, about 10 minutes apart of hail.
John,
2 items.
MAIN: I inadvertently posted my ID in the attachments above. On my login, the id screen shot still shows being attached. I reported it twice to be removed as I could see no way to edit or remove it on my own. Someone had responded it was taken care of but in my login, it still is attached.

Second: Reporting Errors. I also saw there were 2 hail reports.
  • The first had to be the one I received an ERROR in Radarscope when I tried to send it in from my iPhone during the event.
  • The second was when I went online to post the report (as there was not a RACES net up at the time).
My reason for posting in this thread was to figure out the error.
  • During the storm event, I checked quickly the following:
    • I was logged in
    • That screen said "This account CAN report location". (Just like screenshot attached from now.)
    • But it flashed some error code stating I was not able to report my location or a report. (I don't remember exactly and didn't take a screen shot at the time during the event).
    • So that is why I logged online on a computer and sent the report in.
  • Just now - probably not kosher - I sent a TEST report under OTHER.
    • It too failed with a different error that flashed and disappeared with a x000 something error. it was too fast to look at or capture.
My need for this is as a trained spotter for Tarrant County Texas, I want this to work flawlessly next time there is an event.
The fact I had an error that day and again today for a test is still an open item I could use help resolving.
Also, I need someone to either delete the original post above with my ID or take out the attachment.
Thank you. Colin
 

Attachments