Site Loading Extremely Slow

Mar 23, 2013
301
119
11
Denver, CO
Site is loading extremely slow. I've tried clearing cache and web history, tried chrome, tried firefox, trie rebooting my computer, tried resetting the router. I don't have a modem as I'm on a fiber optic network.

Tried from my laptop, my desktop and my phone's browser, I get all the same issues. Either takes forever to load, or it won't load at all.
 

James K

EF3
Mar 26, 2019
240
94
6
Colorado
TJKLECKNER said:
All the kids on quarantine, breaking the interwebs
I saw or heard a news report somewhere that this could very well become a big issue in some places.
There's all the kids doing on-line school, people working from home, all the people sitting around bored net-surfing/watching videos/gaming...
If there isn't the bandwidth to handle it, everything slows down


-------
At this point, the site is loading normally for me.
 
May 18, 2013
435
368
11
I got a site unavailable error when hitting this site about an hour ago and every other other site was loading fine. Suspect the host had a temporary issue.
 

rdale

EF5
Mar 1, 2004
7,126
669
21
49
Lansing, MI
skywatch.org
It is taking 2-3 seconds to load a thread which is not normal.

My speedtest is a little down from normal but that wouldn't be it as it's still running around 750Mbps and it's normally closer to 850 on my Comcast Gig line.
 

Mark Blue

Owner
Staff member
Supporter
Feb 19, 2007
2,957
442
21
Colorado
I rebooted it earlier today and that’s when we lost connection. We looked at our server firewall and it had been turned off awhile back because it was causing issues. We enabled it again and the site came up. This is strange because everything I click on is working.
 
  • Like
Reactions: Hannah.Taylor
Mar 23, 2013
301
119
11
Denver, CO
I rebooted it earlier today and that’s when we lost connection. We looked at our server firewall and it had been turned off awhile back because it was causing issues. We enabled it again and the site came up. This is strange because everything I click on is working.
all working fine now.