Can't "like" a post, server error

Jun 28, 2007
246
70
11
Machesney Park, IL
When trying to like a post a box pops up with the message that a server error occurred and to try later. This happened yesterday on my office PC and today on my laptop both in Chrome and Firefox. Both run 7. I've seen other likes happen since I noticed the problem yesterday so I'm not sure if it's an intermittent problem with the site or a similar issue related to both of my machines.
 

Mark Blue

Staff member
Supporter
Feb 19, 2007
2,801
335
21
Colorado
I cannot seem to replicate this issue. Is anyone else having trouble with liking posts? There were a rash of server errors over the weekend but those have cleared up now that vanishing images have been fixed. Those errors could have been related but it’s hard to tell. Please let me know if you’ve had trouble with this.
 
Jun 28, 2007
246
70
11
Machesney Park, IL
Right after I liked your post and let you know all was good on my end I went to like another post and got the error again. I didn't think it likely to be a problem on my end with it happening on two separate machines but if it's not happening to anybody else then it must be. If so sorry to waste your time hunting ghosts.
 
Jun 28, 2007
246
70
11
Machesney Park, IL
It seems that my problem is just limited to two posts in one thread, at least so far as I've been able to like every post I've attempted to since encountering the problem but still can't on those posts:

https://stormtrack.org/community/threads/post-your-best-weather-memes-here.29970/

Michael Snyder's second set of posts still give me the error, not a big deal but just an FYI. Previously I had the same results with Tim Paitz's but it worked moments ago. As for Michael I'm sure he has to be thinking "damn, I thought that was funny".